fbpx

5 essentiële oliën rollers voor drukke vrouwen

Deze 5 essentiële oliën rollers zijn een must have voor drukke vrouwen.  Het sluipt er langzaam in. Je bent druk. Je gezin verdient je aandacht. Je werk eist aandacht. Jij hebt aandacht nodig.  Je raakt verstrikt in het in stand houden van de verschillende rollen die je hebt. Ik herken het zo goed. Jarenlang was ik druk met het iedereen naar de zin maken. Voor mij bleven alleen de snippers tijd over. En dat waren er niet veel 🙂 Er was altijd wel iets dat eerst gedaan moest worden. Iemand die ergens mee geholpen moest worden. Iets dat alleen ik kon doen(dacht ik toen nog 😉 )

De cirkel die ontstaat:

  1. Je slaapt slecht en wordt moe wakker.
  2. Je sleept je door de dag met het gevoel dat het anders zou moeten kunnen.
  3. Je komt thuis na een dag werken. Eigenlijk wil je neerploffen op de bank en niets meer doen… maar je moet weer verder naar de (sport) clubs van de kinderen, van jezelf of iets anders leuks en belangrijks.
  4. Je gaat naar bed en ligt wakker al denkend over de volgende dag waar dit zich allemaal herhaalt.

Doorbreek de cirkel met deze 5 essentiële oliën rollers

5 essentiële oliën rollers voor drukke vrouwen

Wake up 

Begin de dag met een heerlijke oppepper. Pepermunt en Sinaasappel kunnen dit geven. Pepermunt is een heerlijk verfrissende essentiële olie. Sinaasappel is ontspannend en helpt je om vrolijk aan de dag te beginnen. Je kunt dit mengsel aan je (neutrale) shampoo toevoegen voor een fris begin van de dag. Pepermunt helpt ook nog om je gedachten helder te krijgen. Roller: 5 dr. pepermunt olie en 5 dr. sinaasappel olie aanvullen met kokosolie tot 10 ml. Je kunt dit aanbrengen op je polsen en achter je oren. 

Focus

Last van de middag dip of afdwalende gedachten tijdens een lange vergadering? Met een mengsel van sinaasappel, citroen, limoen, bergamot, grapefruit blijf je bij de les. Vul 2 dr. van elk van deze oliën aan met kokosolie tot 10 ml. Breng de oliën aan op de binnenkant van je polsen. Doe wat van dit mengsel in je handpalm en maak een kapje over je mond. Adem een paar keer rustig in. Je kunt dit mengsel ook in de diffuser doen. Zo blijft iedereen bij de les  en ben je sneller klaar 😉

Werkstress

Deadlines. Targets. Van alles dat ‘moet’ en het liefst gisteren. Stress lijkt normaal geworden. Je lijf staat strak en je hoofd loopt over. Dit mengsel helpt je om de rust te bewaren. Lavendel, frankincense en vetiver helpen je om de rust in je zelf te bewaren in alle hectiek om je heen. Doe 3 dr. van elk. Vul weer aan met kokosolie tot 10 ml.  Je kunt dit mengsel ‘s morgens onder je voeten aanbrengen. Het helpt je om te aarden en bij je zelf te blijven.

Relax

Eindelijk thuis. Tijd om te ontspannen 🙂 Met dit mengsel van essentiële oliën kun je de vermoeidheid en stress van de dag achter je laten en nog even door voor de leuke dingen. Lavendel, frankincense, cederhout. Doe 10 dr. van dit mengsel in de diffuser. Dit is voldoende voor een normale huiskamer.

Slaap

Een goede nachtrust is essentieel om jezelf lekker te voelen. 1 op de 5 mensen heeft last van slaap problemen. Variërend van slecht/moeilijk in slaap komen tot veel wakker worden en niet meer in slaap kunnen komen. En alles er tussen in. Voor een goede nachtrust kan het volgende mengsel van essentiële oliën helpen. Lavendel, vetiver, cederhout, sinaasappel. 3 dr. lavendel, 3 dr. vetiver, 2 dr. cederhout, 2 dr. sinaasappel aanvullen met kokosolie tot 10 ml. Breng dit mengsel voor het slapen gaan aan onder je voeten en op de binnenkant van je polsen.  Je kunt het mengsel ook in de diffuser doen en ca 1 uur voor het slapen gaan aanzetten in je slaapkamer.

Je nieuwe cirkel ziet er zo uit:

  1. Je wordt uitgerust wakker. Klaar voor de dag die voor je ligt.
  2. Je bent gefocused en hebt energie om lekker aan de slag te gaan.
  3. Je komt thuis na je werk en hebt nog zin en energie om leuke dingen te doen.
  4. Je gaat naar bed en valt zonder moeite in slaap.

Beter toch?

Deze essentiële oliën mengsels heb ik samengesteld op basis van mijn eigen ervaringen en die van mijn cliënten. Dit gun ik jou ook 🙂

Heb je vragen over deze mengsels of ergens anders over? Stel je vraag dan via de mail of messenger. Je vindt mijn facebook pagina hier.

Liefs,

Diana

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?