fbpx

Koorts

, , , , , , , ,
Essentiële oliën

Koorts is een normale reactie van het lichaam op een ontsteking of infectie. We spreken van koorts als de lichaamstemperatuur boven de 38,0°C komt. Koorts is een teken dat het lichaam hard aan het werk is om de ziekmakende stoffen in het lichaam te vernietigen en verwijderen.

Koorts kan je een algeheel miserabel gevoel geven. Vooral bij kinderen kan de koorts ineens heel hoog oplopen.

Mogelijke symptomen van koorts zijn:

– Verhoogde lichaamstemperatuur (boven 38°C)
– Gloeiende, rode wangenkoorts natuurlijk bestrijden
– Warm voorhoofd
– Koude rillingen
– Klappertanden
– Koude voeten
– Woelen
– IJlen
– Zweten
– Uitdroging

Wat kun je doen om de koorts te verlagen

Een middel uit grootmoeders tijd is het citroensokje. Je kookt water, doet er verse citroen of citroen olie bij. Laat het afkoelen, dompel de sokjes onder in het citroenwater en wring ze goed uit. Doe de sokjes aan, droge sokken eroverheen en lekker onder de dekens.

De krachtige reinigende werking van citroen zorgt ervoor dat de ziekmakende stoffen uit het lichaam getrokken worden.

Een andere optie is pepermunt olie. Pepermunt heeft een sterk afkoelende werking. Doe één druppel in een voetenbadje en blijf ca 15 minuten met je voeten in het badje zitten. Dit verlaagt snel de lichaamstemperatuur.

Je kunt de pepermuntolie ook onder je voeten wrijven en achter de oren en op de binnenkant van de polsen.

Beide oliën in combinatie gebruiken kan ook. Wees zuinig met de olie. 1 druppel pepermunt en 5 druppels citroen is voldoende om resultaat te merken.

Zorg ook dat je voldoende drinkt. Doe een dunne pyama of kleding aan en neem voldoende rust.

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

In mijn blogs geef ik korte tips over uiteenlopende onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan: info@dianavansandwijk.nl

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu