fbpx

Koorts

Koorts is een normale reactie van het lichaam op een ontsteking of infectie. We spreken van koorts als de lichaamstemperatuur boven de 38,0°C komt. Koorts is een teken dat het lichaam hard aan het werk is om de ziekmakende stoffen in het lichaam te vernietigen en verwijderen.

Koorts kan je een algeheel miserabel gevoel geven. Vooral bij kinderen kan de koorts ineens heel hoog oplopen.

Mogelijke symptomen van koorts zijn:

– Verhoogde lichaamstemperatuur (boven 38°C)
– Gloeiende, rode wangenkoorts natuurlijk bestrijden
– Warm voorhoofd
– Koude rillingen
– Klappertanden
– Koude voeten
– Woelen
– IJlen
– Zweten
– Uitdroging

Wat kun je doen om de koorts te verlagen

Een middel uit grootmoeders tijd is het citroensokje. Je kookt water, doet er verse citroen of citroen olie bij. Laat het afkoelen, dompel de sokjes onder in het citroenwater en wring ze goed uit. Doe de sokjes aan, droge sokken eroverheen en lekker onder de dekens.

De krachtige reinigende werking van citroen zorgt ervoor dat de ziekmakende stoffen uit het lichaam getrokken worden.

Een andere optie is pepermunt olie. Pepermunt heeft een sterk afkoelende werking. Doe één druppel in een voetenbadje en blijf ca 15 minuten met je voeten in het badje zitten. Dit verlaagt snel de lichaamstemperatuur.

Je kunt de pepermuntolie ook onder je voeten wrijven en achter de oren en op de binnenkant van de polsen.

Beide oliën in combinatie gebruiken kan ook. Wees zuinig met de olie. 1 druppel pepermunt en 5 druppels citroen is voldoende om resultaat te merken.

Zorg ook dat je voldoende drinkt. Doe een dunne pyama of kleding aan en neem voldoende rust.

Diana

, , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?