fbpx

Als rusteloze benen je wakker houden

Lig je eindelijk lekker in je bed wordt je wakker gehouden door je benen …..

Kriebels in je benen, het gevoel dat je moet bewegen. Kortom een heel vervelend gevoel.

Mogelijke oorzaken van rusteloze benen kunnen zijn een stoornis in de dopamine of ijzer stofwisseling, maar in de meeste gevallen is het niet bekend wat de oorzaak is.

Dat het vervelend is is een feit 🙂

Wat kan je doen tegen rusteloze benen?

Deze tips heb ik voor je gevonden:

  • Een stukje zeep onder je matras leggen
  • Je voeten iets hoger leggen bij het slapen
  • Bewegen maar niet laat op de avond. (Mijn eigen ervaring is dat ik vaak meer last heb als ik veel gelopen heb op een dag.)
  • Vast ritme qua slapen aanhouden
  • Gebruik van alcohol en cafeïne (bv koffie, energiedranken) vermijden/verminderen
  • Voetbaden nemen

Mijn eigen ‘wonder’ middel tegen rusteloze benen 🙂

Hulp bij rusteloze benenIk smeer mijn benen in met een mengsel van Lavendel en Cypress olie. Ik breng de olie aan van de enkels naar de knieën.

Mijn ervaring is dat het vrijwel direct rustiger voelt en de drang om te bewegen verdwijnt.

Heeft deze tip je geholpen? Of heb jij een andere tip? Laat het weten via het commentaarveld hieronder! Ik hoor graag van je 🙂

Hartelijke groet,
Diana

, , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?